Ere, wie ere toekomt

Het ‘Content Management System’ (CMS)
Deze Website is gemaakt met het open source CMS WordPress. Binnen WordPress is het mogelijk om een website een voorgedefinieerd uiterlijk te geven met zogenaamde thema’s. In dit geval is het thema Twentysixteen gebruikt.

Poppetjes met tekstballonnen
Op de site vindt je verschillende poppetjes met tekstballonnen; ook op mijn visitekaartje bijvoorbeeld. Bedankt, Marta Bitel, voor je creatieve vondsten en je leuke tekeningen!

De foto van de ‘header’
De ‘header’ van deze website is een knipsel uit een grotere foto met de naam ‘Diversiteit’. Hij is gemaakt door de fotograaf A.J. (Bert) Dikker uit Santpoort – Noord. Ik heb de foto ook in mijn boek gebruikt. Voor meer van zijn foto’s kun je een kijkje nemen op de Nationale Beeldenbank.

Material sobre Dr. Manuel Julien
Materiaal over Manuel Julien is bijeengebracht door familieleden, oud-collega’s en vrienden. Hartelijk dank voor alles!

Aanvullende modules (plugins) voor het CMS WordPress
Voor het realiseren van de verschillende functies (spambeveiliging, email formulier, downloaden van bestanden, e.d.) op deze website zijn enkele plugins toegepast, die door anderen zijn ontworpen. Deze functies zou je zelf in de broncode kunnen opnemen, maar als iemand dat al eerder heeft gedaan kun je er middels zo’n plugin gebruik van maken.